2102389270 6980284477 Αχαρνές, Αττική
 
 
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ - ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ
Ευρωπαϊκό Κέντρο Μονώσεων | Αχαρνές Αττική
Τι είναι Θερμομόνωση;
Η θερμομόνωση αποτελεί τη μοναδική θερμική προστασία των κτιρίων έναντι των καιρικών συνθηκών (βροχής, χιονιού, αέρα, παγετού ηλιακής ακτινοβολίας κτλ). Κάθε κτίριο που θερμαίνεται ή κλιματίζεται πρέπει να διαθέτει θερμομόνωση για την αποφυγή σπατάλης ενέργειας και χρημάτων. Μπορεί να βοηθήσει την ενεργειακή απόδοση μιας οικίας να αυξηθεί έως και 60%, κάτι που σημαίνει ότι η εσωτερική θερμοκρασία του σπιτιού διαχέεται ιδανικότερα στο εσωτερικό των χώρων και δίνοντας την αίσθηση της ομαλότερης απόλαυσης της ζεστής θαλπωρής στους ενοίκους.

Με την εφαρμογή της θερμομόνωσης τα θερμομονωτικά αποτελέσματα είναι άμεσα, καθώς η θερμομόνωση βρίσκεται πριν από τα δομικά στοιχεία του τοίχου, με αποτέλεσμα το κτίριο εσωτερικά να θερμαίνεται γρηγορότερα το χειμώνα και να ψύχεται πιο εύκολα το καλοκαίρι.

Η θερμομόνωση μπορεί να εφαρμοστεί με διάφορα υλικά στην ταράτσα, στους τοίχους, στην οροφή, στην σκεπή, στην πυλωτή ή και στο δάπεδο. μπορεί να εφαρμοστεί επίσης εσωτερικά και εξωτερικά της κατασκευής.
 
 
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
 
 Μείωση του κόστους θέρμανσης
 Θερμική άνεση
 Αποφυγή υγρασίας
 Προστασία του περιβάλλοντος
 
 


Η εταιρεία μας “ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΝΩΣΕΩΝ” η οποία εδρεύει στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στις Αχαρνές, διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία θερμομόνωσης, προσφέροντάς σας απόλυτη προστασία από τις περιβαλλοντικές συνθήκες.

Στόχος μας είναι, πάντα, η άψογη συνεργασία με τους πελάτες που μας εμπιστεύονται, δίνοντάς τους κάθε φορά την κατάλληλη λύση για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζουν με την μόνωση του κτιρίου τους.

ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ   ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
 

Για όλες τις στεγανοποιήσεις που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε, πάντα, τα καλύτερα υλικά προκειμένου να μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την ποιότητα των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

είμαστε στην διάθεσή σας και μπορούμε να έρθουμε στο χώρο σας χωρίς καμία δέσμευση. Εμπιστευθείτε την εταιρεία μας στις Αχαρνές Αττικής, για άριστα αποτελέσματα σε κάθε εργασία μόνωσης.