2102389270 6980284477 Αχαρνές, Αττική
 
 
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ - ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ
Ευρωπαϊκό Κέντρο Μονώσεων | Αχαρνές Αττική
Τι είναι θερμοπρόσοψη;
Η εξωτερική θερμομόνωση ή θερμοπρόσοψη αποτελεί για περισσότερα από 30 χρόνια την καλύτερη επιλογή για την μόνωση κτιρίων τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική. Είναι στην ουσία η τοποθέτηση θερμομόνωσης στο εξωτερικό μέρος όλων των κατακόρυφων εξωτερικών τοίχων του κτιρίου και η προστασία αυτής με διαδοχικές στρώσεις εξειδικευμένων υλικών ώστε να παρέχει μεγάλη αντοχή στο χρόνο, τις καιρικές συνθήκες, τις μηχανικές καταπονήσεις, τις ανεμοπιέσεις, τις ισχυρές κρούσεις και οποιαδήποτε άλλη επίδραση μπορεί να επηρεάσει την λειτουργία της.

Στην ουσία η θερμοπρόσοψη αποτελεί έναν μονωτικό, προστατευτικό, μανδύα που απλώνεται στις όψεις του κτιρίου, προστατεύοντάς το από τις ακραίες καιρικές συνθήκες και προσδίδοντάς τους υψηλή αισθητική αξία.
 
 
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
 
 Εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων
 Προστασία κτιρίου
 Στεγανότητα τοίχων
 Διαπνοή κτιρίου
 
 


Η εταιρεία μας “ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΝΩΣΕΩΝ” η οποία εδρεύει στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στις Αχαρνές, διαθέτοντας πολυετή εμπειρία, άρτια καταρτισμένο προσωπικό και άψογο επαγγελματισμό, αναλαμβάνει θερμοπροσόψεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στις Αχαρνές, σε όλη την Αττική αλλά και Πανελλαδικά κατόπιν συνεννόησης.

Πιστεύουμε ότι κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του, ακόμα και το πιο δύσκολο και απαιτητικό. Έτσι, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά, παρέχουμε μοναδικές λύσεις για την θερμοπρόσοψη της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου, στοχεύοντας στην πλήρη ικανοποίηση κάθε πελάτη.

 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ   ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
 

Για όλες τις στεγανοποιήσεις που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε, πάντα, τα καλύτερα υλικά προκειμένου να μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την ποιότητα των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

είμαστε στην διάθεσή σας και μπορούμε να έρθουμε στο χώρο σας χωρίς καμία δέσμευση. Εμπιστευθείτε την εταιρεία μας στις Αχαρνές Αττικής, για άριστα αποτελέσματα σε κάθε εργασία μόνωσης.