2102389270 6980284477 Αχαρνές, Αττική

Ερωτήσεις

 
 
Ερωτήσεις
Ευρωπαϊκό Κέντρο Μονώσεων | Αχαρνές Αττική
Στεγανοποίηση

Τι είναι στεγανοποίηση;
Στεγανοποίηση είναι όλες οι εργασίες που κάνουμε για να προστατέψουμε από την υγρασία μια επιφάνεια ή ένα οποιοδήποτε μικρό ή μεγάλο οικοδόμημα. Η υγρασία μπορεί να προκαλέσεις πολλές φθορές στο εξωτερικό αλλά και το εσωτερικού του κτιρίου σας. Προκαλεί μηχανικές αλλοιώσεις στο κτίριο αλλά το σημαντικότερο είναι ότι δεν είναι καλό για την υγεία των ενοίκων.

Η πιο πάσχουσα περιοχή σε ένα κτίριο είναι η ταράτσα. Οι μονώσεις ταρατσών είναι οι πιο συνηθισμένες περιπτώσεις όταν μιλάμε για στεγανοποίηση. Η στεγανοποίηση ταρατσών αποτελεί μία μόνωση υψηλού επιπέδου, που πέραν των άλλων, σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα από τα ετήσια έξοδα σας για θέρμανση και κλιματισμό.

 

Θερμομόνωση

Τι είναι θερμομόνωση;
Η θερμομόνωση αποτελεί τη μοναδική θερμική προστασία των κτιρίων έναντι των καιρικών συνθηκών (βροχής, χιονιού, αέρα, παγετού ηλιακής ακτινοβολίας κτλ). Κάθε κτίριο που θερμαίνεται ή κλιματίζεται πρέπει να διαθέτει θερμομόνωση για την αποφυγή σπατάλης ενέργειας και χρημάτων.

Μπορεί να βοηθήσει την ενεργειακή απόδοση μιας οικίας να αυξηθεί έως και 60%, κάτι που σημαίνει ότι η εσωτερική θερμοκρασία του σπιτιού διαχέεται ιδανικότερα στο εσωτερικό των χώρων και δίνοντας την αίσθηση της ομαλότερης απόλαυσης της ζεστής θαλπωρής στους ενοίκους.

Με την εφαρμογή της θερμομόνωσης τα θερμομονωτικά αποτελέσματα είναι άμεσα, καθώς η θερμομόνωση βρίσκεται πριν από τα δομικά στοιχεία του τοίχου, με αποτέλεσμα το κτίριο εσωτερικά να θερμαίνεται γρηγορότερα το χειμώνα και να ψύχεται πιο εύκολα το καλοκαίρι.

Η θερμομόνωση μπορεί να εφαρμοστεί με διάφορα υλικά στην ταράτσα, στους τοίχους, στην οροφή, στην σκεπή, στην πυλωτή ή και στο δάπεδο. μπορεί να εφαρμοστεί επίσης εσωτερικά και εξωτερικά της κατασκευής.

 

Μόνωση Ταράτσας

Τι είναι μόνωση ταράτσας;
Με τον όρο μόνωση ταράτσας, εννοούμε όλες τις εργασίες που γίνονται, προκειμένου να εξασφαλίσουμε προστασία από την υγρασία αλλά και την θερμική μόνωση τής ταράτσας. Μια ολοκληρωμένη μόνωση περιλαμβάνει στρώσεις για στεγανοποίηση και θερμομόνωση και όχι μόνο στεγανοποίηση η μόνο θερμομόνωση όπως λάθος πολλές φορές γίνετε.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει  η δυνατότητα ολοκλήρωσης της τυχών υπάρχουσας ελλιπούς επικάλυψης ώστε να επιτύχουμε την άριστη προστασία του κτηρίου. 

 

Σε κτήρια χωρίς καθόλου μόνωση υπάρχουν τρεις βασικοί τύποι εφαρμογής.

  • Η κλασική μόνωση που είναι η συνηθέστερη Επιτρέπει βατότητα και έχει απεριόριστη διάρκεια ζωής. 
  • Η ανεστραμμένη μόνωση ενδείκνυται για βιομηχανικά κυρίως κτήρια  σχολεία κτλπ. Ταράτσες δηλαδή που δεν χρειάζεται να έχουμε καθημερινή πρόσβαση και εχει επίσης απεριόριστη διάρκεια ζωής. 
  • Η επικάλυψη με ιξώδη χυτή ελαστική μεμβράνη (hyperdesmo, isomat), που είναι οικονομικότερη αλλά δεν προσφέρει απόλυτη θερμομόνωση και πρέπει να ανανεώνετε.
Videos

 

 


 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ   ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
 

Για όλες τις στεγανοποιήσεις που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε, πάντα, τα καλύτερα υλικά προκειμένου να μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την ποιότητα των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

είμαστε στην διάθεσή σας και μπορούμε να έρθουμε στο χώρο σας χωρίς καμία δέσμευση. Εμπιστευθείτε την εταιρεία μας στις Αχαρνές Αττικής, για άριστα αποτελέσματα σε κάθε εργασία μόνωσης.