2102389270 6980284477 Αχαρνές, Αττική
 
 
ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΝΩΣΕΩΝ
Στεγανοποίηση Ταρατσών, Θερμομονώσεις & Θερμοπροσόψεις Αχαρνές Αττική

Η εταιρεία μας “ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΝΩΣΕΩΝ” η οποία εδρεύει στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στις Αχαρνές, δραστηριοποιείται από το 1990 με μονώσεις, παντός είδους, προσφέροντας εγγυημένες και ποιοτικές λύσεις σε νεόδμητα κτίρια αλλά και παλιά κτίρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την μόνωση τους.

Γνωρίζοντας ότι ο τομέας της μόνωσης ενός κτιρίου είναι πολύ σημαντικό ζήτημα, με νευραλγική σημασία για την όλη κατασκευή, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους και δοκιμασμένα υλικά, μπορεί να αναλάβει και να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε εργασία αφορά την στεγανοποίηση ταρατσών, θερμομονώσεις, θερμοπροσόψεις και οποιαδήποτε άλλη εργασία μονώσεις επιθυμείτε, εξυπηρετώντας τις Αχαρνές, όλη την Αττική και Πανελλαδικά κατόπιν συνεννόησης.
 
 


Ανταποκρινόμαστε σε κάθε έργο με επαγγελματισμό και απόλυτη συνέπεια ως προς τους χρόνους παράδοσης, προσφέροντας στους πελάτες μας την καλύτερη σχέση ποιότητας - κόστους. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομερείς προδιαγραφές, την αξιοπιστία και στην εφαρμογή καινοτόμων λύσεων έχοντας πάντα ως κύριο στόχο την πλήρη ικανοποίηση κάθε ιδιώτη ή επιχειρηματία.

Βασικός άξονας δράσης της εταιρείας μας είναι η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών μονώσεων τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρηματίες κάθε μεγέθους. Κύριος μοχλός ανάπτυξης της εταιρείας μας είναι η ποιότητα των υπηρεσιών της και οι καινοτόμες λύσεις ώστε να μπορούμε να καλύψουμε τις σημερινές αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες των πελατών της.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των μονώσεων και τα χιλιάδες έργα που έχουμε φέρει εις πέρας στις Αχαρνες και σε όλη την Αττική, η εταιρεία μας, αποτελεί μία σίγουρη λύση για οποιαδήποτε εργασία μόνωσης επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 

Στόχος μας είναι εκμεταλλευόμενη την εμπειρία μας να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις με συνέπεια και πραγματικό ενδιαφέρον για τον πελάτη και το περιβάλλον.

Επικοινωνήστε μαζί μας

είμαστε στην διάθεσή σας και μπορούμε να έρθουμε στο χώρο σας χωρίς καμία δέσμευση. Εμπιστευθείτε την εταιρεία μας στις Αχαρνές Αττικής, για άριστα αποτελέσματα σε κάθε εργασία μόνωσης.