2102389270 6980284477 Αχαρνές, Αττική
 
 
ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΡΑΤΣΩΝ
Ευρωπαϊκό Κέντρο Μονώσεων | Αχαρνές Αττική

Τι είναι η Στεγανοποίηση;
Στεγανοποίηση είναι όλες οι εργασίες που κάνουμε για να προστατέψουμε από την υγρασία μια επιφάνεια ή ένα οποιοδήποτε μικρό ή μεγάλο οικοδόμημα. Η υγρασία μπορεί να προκαλέσεις πολλές φθορές στο εξωτερικό αλλά και το εσωτερικού του κτιρίου σας. Προκαλεί μηχανικές αλλοιώσεις στο κτίριο αλλά το σημαντικότερο είναι ότι δεν είναι καλό για την υγεία των ενοίκων.

Η πιο πάσχουσα περιοχή σε ένα κτίριο είναι η ταράτσα. Οι μονώσεις ταρατσών είναι οι πιο συνηθισμένες περιπτώσεις όταν μιλάμε για στεγανοποίηση. Η στεγανοποίηση ταρατσών αποτελεί μία μόνωση υψηλού επιπέδου, που πέραν των άλλων, σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα από τα ετήσια έξοδα σας για θέρμανση και κλιματισμό.
 
 
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
 100% προστασία από την υγρασία που προέρχεται από τις εξωτερικές κλιματολογικές συνθήκες
 
 Οικονομία έως 40% στην κατανάλωση ενέργειας
 Γρήγορη απόσβεση
 
 


Η εταιρεία μας “ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΝΩΣΕΩΝ” η οποία εδρεύει στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στις Αχαρνές, έχοντας επίγνωση της σημαντικότητας μιας σωστής στεγανοποίησης ταράτσας, μπορεί να αναλάβει και να φέρει εις πέρας οποιοδήποτε έργο στεγανοποίησης ταρατσών επιθυμείτε στοχεύοντας στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας για να πραγματοποιήσει, άμεσα και υπεύθυνα, στεγανοποιήσεις ταρατσών, υπογείων αλλά και στεγανοποίηση δεξαμενών - πισινων. 

Είτε επιθυμείτε στεγανοποίηση με ασφαλτόπανα είτε με επαλειφόμενα ακόμα και με αφρομπετόν, η εταιρεία μας, αποτελεί σίγουρα την καλύτερη λύση για την στεγανοποίηση της ταράτσας σας.

 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 

Για όλες τις στεγανοποιήσεις που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε, πάντα, τα καλύτερα υλικά προκειμένου να μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την ποιότητα των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

είμαστε στην διάθεσή σας και μπορούμε να έρθουμε στο χώρο σας χωρίς καμία δέσμευση. Εμπιστευθείτε την εταιρεία μας στις Αχαρνές Αττικής, για άριστα αποτελέσματα σε κάθε εργασία μόνωσης.